Prijavite se: PRIČAONICA bez tabua - suradnja s Klubko.hr (Zoom)

2020-10-30

OPIS SURADNJE S KLUBKO.HR

Pažnja, pažnja! Od idućeg petka, svakog prvog petka u mjesecu pripremite svoja pitanja, nedoumice, dileme ili ideje koje želite provjeriti za Teu i Dariju, pedagoginju i odgojiteljicu koje su pokrenule odličan novi projekt Roditeljstvo bez tabua putem kojeg kroz pisani i video blog pomažu roditeljima odgonetnuti mnoge zagonetke roditeljstva i dječjeg razvoja i biraju teme koje roditelje zanimaju.

🧡Svoj put i potragu za novim obrascima i pristupom djeci i roditeljima nazvale su "narnčasta pedagogija", a kako one to rade provjerite na njihovom webu i društvenim mrežama.

🟠I ne zaboravite najvažnije - svakog prvog petka u mjesecu Tea i Darija odgovaraju na vaša pitanja U ŽIVO i BESPLATNO putem Zooma.

🔶Petak u 9h uz jutarnju kavicu, vrijeme je i mjesto za razgovor i pitanja o djeci, njihovom razvoju, ponašanju, našim odgojnim metodama, idejama, uspjesima i neuspjesima - zajedno tražimo odgovore i novu inspiraciju za što ljepši i kvalitetniji suživot s djecom!

🔸🔸🔸Za druženje u petak 06.11. u 9h prijavi se na info@klubko.hr kako bismo ti poslali poveznicu na Zoom! 🔸🔸🔸

Hvala Tei i Dariji, i vidimo se već idućeg petka u 9h kada je vrijeme za Roditeljstvo bez tabua!🧡

#savjetistručnjaka #pitanjaiodgovori #onlinesavjetovanje #savjetizaroditelje #jaslice #vrtić #predškolci #dječjeponašanje #odgajanje #odgojdjece #bitiroditelj #roditeljstvo #roditeljstvobeztabua #djeca #razvojdjece #dvogodišnjak #trogodišnjak #odgojitelj #pedagog #narančastapedagogija #beztabuaodjeci #beztabuaoroditeljima